Egenkontroller & rapporter

Skapa & utför med enkel uppföljning

Hem > Arbetsmiljö

Egenkontroller & rapporter

Gör egenkontroller & rapporter enkelt och smidigt i Doccit. Bygg upp egna kategorier av frågor anpassade efter typ av kontroll eller rapport. Bifoga bilder, kommentarer och hantera avvikelser direkt i smidiga arbetsflöden. Överblicka status på egenkontroller & rapporter i realtid och följ upp med statistik.

På kontoret
Skapa kategorier med frågor & anpassa efter typ av kontroll, uppdrag eller kund
Bygg upp med slingor och följdfrågor
Se status & statistik i realtid
Leverera proffsiga kontroller & rapporter till kund i PDF-format
Egenkontroller & rapporter arkiveras och visas på projektet
På fältet
Utför egenkontroller och rapporter enkelt i mobil-appen
Ta bilder direkt i telefonen (före/efter) och bifoga kommentarer
Autosparas - stäng en kontroll eller rapport, ta upp och fortsätt

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB