Egenkontroller & rapporter

Skapa & utför med enkel uppföljning

Hem > Arbetsmiljö

Egenkontroller & rapporter

Gör egenkontroller & rapporter enkelt och smidigt i Doccit. Bygg upp egna kategorier av frågor anpassade efter typ av kontroll eller rapport. Bifoga bilder, kommentarer och hantera avvikelser direkt i smidiga arbetsflöden. Överblicka status på egenkontroller & rapporter i realtid och följ upp med statistik.

På kontoret
Skapa kategorier med frågor & anpassa efter typ av kontroll, uppdrag eller kund
Bygg upp med slingor och följdfrågor
Se status & statistik i realtid
Leverera proffsiga kontroller & rapporter till kund i PDF-format
Egenkontroller & rapporter arkiveras och visas på projektet
På fältet
Utför egenkontroller och rapporter enkelt i mobil-appen
Ta bilder direkt i telefonen (före/efter) och bifoga kommentarer
Autosparas - stäng en kontroll eller rapport, ta upp och fortsätt

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB