Skyddsronder & inspektioner

Skapa & utför med enkel uppföljning

Hem > Arbetsmiljö

Rond

Utför skyddsronder och inspektioner enkelt och smidigt i Doccit. Bygg upp egna kategorier av frågor anpassade efter verksamheten eller uppdraget. Hantera avvikelser direkt genom att delegera information och uppgifter vidare och få kvittens när de blivit utförda. Överblicka status i realtid och följ upp med statistik.

På kontoret
Utför ronder enkelt i färdiga flöden.
Bygg kategorier av egna frågor eller importera. Jobba med slingor & följdfrågor vid uppkomna risker. Spara tid!
Skriv kommentar, ladda upp dokument, bifoga bilder till ronden.
Delegera uppgifter till medarbetare vid uppkomna avvikelser. Få stöd med kvittens och påminnelser.
Se ronder i realtid & följ statistik. Filtrera ned på typer, områden, personal, tidsperioder etc.
Vid revisioner - alla ronder sparas. Filtrera vald tidsperiod och gå enkelt igenom resultatet
På fältet
Utför ronder direkt i Doccit-appen.
Se & sök efter ronder i arkivet du deltagit i.
Utför uppgifter från ronden som delegerats till dig i appen.

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB