Rapportera enkelt, rapportera rätt

Minska administrationen & öka lönsamheten

Hem

Tidrapport

Att jaga in timmar från medarbetare är i regel standard. Papper försvinner, medarbetare missar att rapportera, övertider är fel, kvitton försvinner... Det leder till försenad fakturering och komplicerar arbetet med att sammanställa löneunderlagen vilket kostar tid och pengar och skapar frustration.

Doccit förenklar hela flödet från personalens rapportering, genom attestflöden till ett färdigt löneunderlag. Allt med en suverän kontroll & överblick där inget faller mellan stolarna.

Enkel & smidig tidrapportering

Rapportera på några sekunder

Underlätta tidrapportering och öka lönsamheten med full koll på varje minut.
Läs mer

Attest

Granska & säkerställ all rapportering

Vem har tidrapporterat och vem har inte, finns all tid inlagd på rätt projekt?
Läs mer

Lön

Förenkla sammanställningen av lönerapporter

Få full kontroll på närvarotid, frånvarotid, övertid, OB-tillägg, resor & traktamenten, kvitton & utlägg med mera.
Läs mer

Så enkelt kommer du igång med Doccit

App för IOS & Android. iPhone, iPad och Google Play
Demo av Doccit

Ni får en kostnadsfri webb-demo där vi visar er grunderna & funktionerna i Doccit.
Boka demo

Modernt intranät. Inbox med push meddelanden
Uppstart & utbildning

Vi sätter upp Doccit utifrån ert behov och ger er en kostnadsfri utbildning i verktyget för att komma igång på bästa sätt.

Modernt intranät. Inbox med push meddelanden
Support

Vår support ger er snabba svar på alla typer av frågor. All support ingår - tryggt!

Certifikat förfaller. Håll koll på personalens utbildningar, kompetens och hälsa
Uppdateringar

I takt med att vi utvecklar & förbättrar Doccit ingår uppdateringar så att ni alltid har den senaste & bästa versionen av Doccit.

0

Rapporterade timmar i tidrapport

0

Attesterade tider

0

Rapporterade tider som resor & traktamente

0

Rapporterade tider med dagbok

Vad säger våra nöjda kunder

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB