Maskiner, fordon & utrustning

Hantera kontroller enkelt med full överblick

Hem > Arbetsmiljö & säkerhet

Maskin, fordon & utrustning

Hantera enkelt kontroller av maskiner, utrustning & fordon i Doccit. Planera, rapportera, åtgärda och följ upp. I Doccit fördelar du ansvar för uppgifter och bevakar att kontroller eller service utförs av rätt person inom utsatt tid. Bifoga bilder, dokument och kommentarer. Se aktuell status på varje objekt och ärende, följ upp med statistik.

På kontoret
Kategorisera maskiner, fordon & utrustning och.
Skapa ett objektskort med information, dokument (ex.vis instruktion/anvisningar, säkerhetsblad etc).
Koppla specifika frågor till varje objekt, ex.vis inför en årlig service & översyn.
Sätt en ansvarig för varje objekt & skapa ett schema för översyn, serviceintervall eller ex.vis däckbyte.
Doccit påmminer den som är ansvarig när uppgiften ska göras och om den har förfallit.
Du ser status på alla uppgifter. Alla rapporter arkiveras i Doccit och är sökbara.
På fältet
Se de objekt du är ansvarig för i Doccit-appen.
Du får stöd med påminnelser när det är dags för service eller översyn.
Klicka in på objektet och besvara enkelt objektets frågor.
Sök bland alla objekt och se information på objektkorten.

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB