Maskiner, fordon & utrustning

Hantera kontroller enkelt med full överblick

Hem > Arbetsmiljö & säkerhet

Maskin, fordon & utrustning

Hantera enkelt kontroller av maskiner, utrustning & fordon i Doccit. Planera, rapportera, åtgärda och följ upp. I Doccit fördelar du ansvar för uppgifter och bevakar att kontroller eller service utförs av rätt person inom utsatt tid. Bifoga bilder, dokument och kommentarer. Se aktuell status på varje objekt och ärende, följ upp med statistik.

På kontoret
Kategorisera maskiner, fordon & utrustning och.
Skapa ett objektskort med information, dokument (ex.vis instruktion/anvisningar, säkerhetsblad etc).
Koppla specifika frågor till varje objekt, ex.vis inför en årlig service & översyn.
Sätt en ansvarig för varje objekt & skapa ett schema för översyn, serviceintervall eller ex.vis däckbyte.
Doccit påmminer den som är ansvarig när uppgiften ska göras och om den har förfallit.
Du ser status på alla uppgifter. Alla rapporter arkiveras i Doccit och är sökbara.
På fältet
Se de objekt du är ansvarig för i Doccit-appen.
Du får stöd med påminnelser när det är dags för service eller översyn.
Klicka in på objektet och besvara enkelt objektets frågor.
Sök bland alla objekt och se information på objektkorten.

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB