Maskiner, fordon & utrustning

Hantera kontroller enkelt med full överblick

Hem > Arbetsmiljö & säkerhet

Maskin, fordon & utrustning

Hantera enkelt kontroller av maskiner, utrustning & fordon i Doccit. Planera, rapportera, åtgärda och följ upp. I Doccit fördelar du ansvar för uppgifter och bevakar att kontroller eller service utförs av rätt person inom utsatt tid. Bifoga bilder, dokument och kommentarer. Se aktuell status på varje objekt och ärende, följ upp med statistik.

På kontoret
Kategorisera maskiner, fordon & utrustning och.
Skapa ett objektskort med information, dokument (ex.vis instruktion/anvisningar, säkerhetsblad etc).
Koppla specifika frågor till varje objekt, ex.vis inför en årlig service & översyn.
Sätt en ansvarig för varje objekt & skapa ett schema för översyn, serviceintervall eller ex.vis däckbyte.
Doccit påmminer den som är ansvarig när uppgiften ska göras och om den har förfallit.
Du ser status på alla uppgifter. Alla rapporter arkiveras i Doccit och är sökbara.
På fältet
Se de objekt du är ansvarig för i Doccit-appen.
Du får stöd med påminnelser när det är dags för service eller översyn.
Klicka in på objektet och besvara enkelt objektets frågor.
Sök bland alla objekt och se information på objektkorten.

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB