Full koll på alla svetslicenser

Få stöd med påminnelser

Hem > Personal

Svets

Säkerställ att personalen alltid har godkända svetskompetenser och certifieringar som arbetet kräver och minska tung och tidskrävande administration. Doccit ger dig kontroll på individnivå och tryggt stöd via påminnelser när utbildningar och certifieringar är på väg att gå ut. Som administratörer överblickar du alla svetskompetenser och personalen ser sina egna.

På kontoret
Få koll på personalens svetsutbildningar och certifikat i ett och samma system
Få ett register över alla svetsutbildningar & certifikat och hur länge de gäller
Registrera utbildningar på individnivå och få påminnelser i god tid inför förfallodatum
Jobba proaktivt. Sök enkelt för att se om svetskompetenser & certifikat är giltiga eller när de förfaller (ex. vis inför uppdrag)
Hantera och kommunicera bokningar av svetsarprover & kurstillfällen i Doccit
Skapa register över utbildningsföretag
På fältet
Alla dina svetsutbildningar och certifieringar finns uppladdade på ditt personalkort i Doccit-appen
Se status på giltighetstider och förfallodatum
Skicka utbildningsintyg, certifikat etc. direkt till kunden via appen eller visa upp på plats

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB