Full koll på alla svetslicenser

Få stöd med påminnelser

Hem > Personal

Svets

Säkerställ att personalen alltid har godkända svetskompetenser och certifieringar som arbetet kräver och minska tung och tidskrävande administration. Doccit ger dig kontroll på individnivå och tryggt stöd via påminnelser när utbildningar och certifieringar är på väg att gå ut. Som administratörer överblickar du alla svetskompetenser och personalen ser sina egna.

På kontoret
Få koll på personalens svetsutbildningar och certifikat i ett och samma system
Få ett register över alla svetsutbildningar & certifikat och hur länge de gäller
Registrera utbildningar på individnivå och få påminnelser i god tid inför förfallodatum
Jobba proaktivt. Sök enkelt för att se om svetskompetenser & certifikat är giltiga eller när de förfaller (ex. vis inför uppdrag)
Hantera och kommunicera bokningar av svetsarprover & kurstillfällen i Doccit
Skapa register över utbildningsföretag
På fältet
Alla dina svetsutbildningar och certifieringar finns uppladdade på ditt personalkort i Doccit-appen
Se status på giltighetstider och förfallodatum
Skicka utbildningsintyg, certifikat etc. direkt till kunden via appen eller visa upp på plats

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB