Full koll på alla svetslicenser

Få stöd med påminnelser

Hem > Personal

Svets

Säkerställ att personalen alltid har godkända svetskompetenser och certifieringar som arbetet kräver och minska tung och tidskrävande administration. Doccit ger dig kontroll på individnivå och tryggt stöd via påminnelser när utbildningar och certifieringar är på väg att gå ut. Som administratörer överblickar du alla svetskompetenser och personalen ser sina egna.

På kontoret
Få koll på personalens svetsutbildningar och certifikat i ett och samma system
Få ett register över alla svetsutbildningar & certifikat och hur länge de gäller
Registrera utbildningar på individnivå och få påminnelser i god tid inför förfallodatum
Jobba proaktivt. Sök enkelt för att se om svetskompetenser & certifikat är giltiga eller när de förfaller (ex. vis inför uppdrag)
Hantera och kommunicera bokningar av svetsarprover & kurstillfällen i Doccit
Skapa register över utbildningsföretag
På fältet
Alla dina svetsutbildningar och certifieringar finns uppladdade på ditt personalkort i Doccit-appen
Se status på giltighetstider och förfallodatum
Skicka utbildningsintyg, certifikat etc. direkt till kunden via appen eller visa upp på plats

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB