Ordning & reda som sparar pengar

Kontroll på vad som lämnas ut & vad som ska åter

Hem > Personal

Kläder & Utrustning

Få ordning & reda på vilka arbetskläder, utrustning, nycklar med mera som lämnas ut. Med funktionen kvittens får du enkelt koll på vad som lämnats ut och underlättar återlämning. Dessutom kan medarbetare själva uppdatera sina storlekar, praktiskt inte minst vid inköp. Vill du ha mer detaljerad koll på inköpen finns en smart inköpslogg.

Nyhet! Använd vår nya funktion Rekvisition och förenkla beställningar och attestflöden för kläder & utrustning.

På kontoret
Hantera administrationen av personalens arbetskläder & utrustning i ett & samma system
Se sammanställning av personalens storlekar, filtrera på kategori av kläder & utrustning
Använd funktionen kvittens för nycklar, tankkort med mera. Få koll på allt som ska åter när någon slutar
Välj en övergripande koll eller mer detaljerad nivå med den smarta inköpsloggen
Sök snabbt & enkelt genom att filtrera på medarbetare, titalt, avdelning, orter
Skapa ett register över era leverantörer
På fältet
Se dina storlekar och ändra själv i Doccit-appen
Se vad du plockat ut för kläder & utrustning och när
Se vad du kvitterat ut & signerat (ex.vis nycklar)

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB