Ordning & reda som sparar pengar

Kontroll på vad som lämnas ut & vad som ska åter

Hem > Personal

Kläder & Utrustning

Få ordning & reda på vilka arbetskläder, utrustning, nycklar med mera som lämnas ut. Med funktionen kvittens får du enkelt koll på vad som lämnats ut och underlättar återlämning. Dessutom kan medarbetare själva uppdatera sina storlekar, praktiskt inte minst vid inköp. Vill du ha mer detaljerad koll på inköpen finns en smart inköpslogg.

Nyhet! Använd vår nya funktion Rekvisition och förenkla beställningar och attestflöden för kläder & utrustning.

På kontoret
Hantera administrationen av personalens arbetskläder & utrustning i ett & samma system
Se sammanställning av personalens storlekar, filtrera på kategori av kläder & utrustning
Använd funktionen kvittens för nycklar, tankkort med mera. Få koll på allt som ska åter när någon slutar
Välj en övergripande koll eller mer detaljerad nivå med den smarta inköpsloggen
Sök snabbt & enkelt genom att filtrera på medarbetare, titalt, avdelning, orter
Skapa ett register över era leverantörer
På fältet
Se dina storlekar och ändra själv i Doccit-appen
Se vad du plockat ut för kläder & utrustning och när
Se vad du kvitterat ut & signerat (ex.vis nycklar)

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB