Snabb kommunikation för akuta uppdrag

Skicka förfrågningar via appen

Hem > Personal

Jour

Med funktionen "jour" kan arbetsledningen vid akuta uppdrag snabbt få svar om medarbetare kan åta sig uppdraget. Medarbetare som aktiverat sin jourfunktion får förfrågningar om jobb och svarar direkt i appen. Arbetsledningen kan i realtid se vilka som svarat och väljer därefter ut de medarbetare som är bäst lämpade för uppdraget.

På kontoret
Slipp ringa runt, SMS:a och söka medarbetare. I Doccit skickar du ut förfrågningar och får svar direkt
Se när svaren kommer in i realtid , välj personal för uppdraget och skicka ut information
Alla skickade förfrågningar & svar arkiveras i Doccit
På fältet
Svara i appen när förfrågan skickats ut om du kan jobba eller ej
Aktivera jourfunktionen i Doccit-appen för att svara på akuta jobbförfrågningar
Ange kommentarer som alltid visas för arbetsledaren (ex.vis "jag kan jobba ojämna veckor")

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB