Snabb kommunikation för akuta uppdrag

Skicka förfrågningar via appen

Hem > Personal

Jour

Med funktionen "jour" kan arbetsledningen vid akuta uppdrag snabbt få svar om medarbetare kan åta sig uppdraget. Medarbetare som aktiverat sin jourfunktion får förfrågningar om jobb och svarar direkt i appen. Arbetsledningen kan i realtid se vilka som svarat och väljer därefter ut de medarbetare som är bäst lämpade för uppdraget.

På kontoret
Slipp ringa runt, SMS:a och söka medarbetare. I Doccit skickar du ut förfrågningar och får svar direkt
Se när svaren kommer in i realtid , välj personal för uppdraget och skicka ut information
Alla skickade förfrågningar & svar arkiveras i Doccit
På fältet
Svara i appen när förfrågan skickats ut om du kan jobba eller ej
Aktivera jourfunktionen i Doccit-appen för att svara på akuta jobbförfrågningar
Ange kommentarer som alltid visas för arbetsledaren (ex.vis "jag kan jobba ojämna veckor")

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB