Full koll på alla kompetenser

Få stöd med påminnelser

Hem > Personal

Kompetenser

Säkerställ att medarbetarna alltid har godkända kompetenser som arbetet kräver. Doccit ger överblick, kontroll på individnivå och tryggt stöd via påminnelser när utbildningar och tillstånd är på väg att gå ut. Dessutom har medarbetarna alltid tillgång till sina utbildningar, licenser, SSG-/ID06-nr med mera i sin app.

På kontoret
Få koll på personalens utbildningar och tillstånd i ett och samma system.
Få ett register över alla era utbildningar och hur länge de gäller (importera giltighetstider via Doccit)
Registera utbildningar på personalen och få påminnelser i god tid inför förfallodatum
Jobba proaktivt. Sök enkelt för att se om utbildningar är giltiga eller när de förfaller (ex.vis inför uppdrag)
Hantera och kommunicera bokningar av kurstillfällen i Doccit. Skapa register över utbildningsföretag
På fältet
Alla dina utbildningar och tillstånd finns uppladdade på ditt personalkort i Doccit-appen
Se vilka utbildningar du är inbokad på med tid, plats och vilka kollegor du ska gå med
Se status på giltighetstider och förfallodatum
Du och din närmsta chef får påminnelse inför kurstillfällen och kan planera för det
Skicka utbildningsintyg, tillstånd etc. direkt till kunden via appen eller visa upp på plats

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB