Full koll på alla kompetenser

Få stöd med påminnelser

Hem > Personal

Kompetenser

Säkerställ att medarbetarna alltid har godkända kompetenser som arbetet kräver. Doccit ger överblick, kontroll på individnivå och tryggt stöd via påminnelser när utbildningar och tillstånd är på väg att gå ut. Dessutom har medarbetarna alltid tillgång till sina utbildningar, licenser, SSG-/ID06-nr med mera i sin app.

På kontoret
Få koll på personalens utbildningar och tillstånd i ett och samma system.
Få ett register över alla era utbildningar och hur länge de gäller (importera giltighetstider via Doccit)
Registera utbildningar på personalen och få påminnelser i god tid inför förfallodatum
Jobba proaktivt. Sök enkelt för att se om utbildningar är giltiga eller när de förfaller (ex.vis inför uppdrag)
Hantera och kommunicera bokningar av kurstillfällen i Doccit. Skapa register över utbildningsföretag
På fältet
Alla dina utbildningar och tillstånd finns uppladdade på ditt personalkort i Doccit-appen
Se vilka utbildningar du är inbokad på med tid, plats och vilka kollegor du ska gå med
Se status på giltighetstider och förfallodatum
Du och din närmsta chef får påminnelse inför kurstillfällen och kan planera för det
Skicka utbildningsintyg, tillstånd etc. direkt till kunden via appen eller visa upp på plats

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB