Förenkla beställningar & interna attestflöden

Skapa er egen webbshop för kläder & utrustning

Hem > Personal

Rekvisition

Förenkla beställningar och ert interna attestflöde vid inköp av kläder & utrustning. Få full kontroll & bättre överblick. Skapa enkelt ett leverantörs- och artikelregister där personalen ser era beställningsbara artiklar i er egen "webbshop".

På kontoret
Få meddelande när personal lägger en beställning
Godkänn, neka eller korrigera beställningar
Beställningar auto-genereras i Doccit med all info (leveransinformation, fritext-kommentar etc)
Överblicka alla inkommande och utgående beställningar
Attestera beställningar som levererats, följ upp med statistik ned på individnivå
All inköpshistorik sparas
På fältet
Beställ kläder & utrustning i företagets egen "webbshop" (ange antal/storlek & ev. fritext)
Kommer du själv hämta ut kläder eller utrustning från leverantören får du ett meddelande när beställningen är klar att hämta
Dina uttagna produkter visas i din inköpslogg

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB