Förenkla beställningar & interna attestflöden

Skapa er egen webbshop för kläder & utrustning

Hem > Personal

Rekvisition

Förenkla beställningar och ert interna attestflöde vid inköp av kläder & utrustning. Få full kontroll & bättre överblick. Skapa enkelt ett leverantörs- och artikelregister där personalen ser era beställningsbara artiklar i er egen "webbshop".

På kontoret
Få meddelande när personal lägger en beställning
Godkänn, neka eller korrigera beställningar
Beställningar auto-genereras i Doccit med all info (leveransinformation, fritext-kommentar etc)
Överblicka alla inkommande och utgående beställningar
Attestera beställningar som levererats, följ upp med statistik ned på individnivå
All inköpshistorik sparas
På fältet
Beställ kläder & utrustning i företagets egen "webbshop" (ange antal/storlek & ev. fritext)
Kommer du själv hämta ut kläder eller utrustning från leverantören får du ett meddelande när beställningen är klar att hämta
Dina uttagna produkter visas i din inköpslogg

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB