Förenkla beställningar & interna attestflöden

Skapa er egen webbshop för kläder & utrustning

Hem > Personal

Rekvisition

Förenkla beställningar och ert interna attestflöde vid inköp av kläder & utrustning. Få full kontroll & bättre överblick. Skapa enkelt ett leverantörs- och artikelregister där personalen ser era beställningsbara artiklar i er egen "webbshop".

På kontoret
Få meddelande när personal lägger en beställning
Godkänn, neka eller korrigera beställningar
Beställningar auto-genereras i Doccit med all info (leveransinformation, fritext-kommentar etc)
Överblicka alla inkommande och utgående beställningar
Attestera beställningar som levererats, följ upp med statistik ned på individnivå
All inköpshistorik sparas
På fältet
Beställ kläder & utrustning i företagets egen "webbshop" (ange antal/storlek & ev. fritext)
Kommer du själv hämta ut kläder eller utrustning från leverantören får du ett meddelande när beställningen är klar att hämta
Dina uttagna produkter visas i din inköpslogg

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB