Förenkla beställningar & interna attestflöden

Skapa er egen webbshop för kläder & utrustning

Hem > Personal

Rekvisition

Förenkla beställningar och ert interna attestflöde vid inköp av kläder & utrustning. Få full kontroll & bättre överblick. Skapa enkelt ett leverantörs- och artikelregister där personalen ser era beställningsbara artiklar i er egen "webbshop".

På kontoret
Få meddelande när personal lägger en beställning
Godkänn, neka eller korrigera beställningar
Beställningar auto-genereras i Doccit med all info (leveransinformation, fritext-kommentar etc)
Överblicka alla inkommande och utgående beställningar
Attestera beställningar som levererats, följ upp med statistik ned på individnivå
All inköpshistorik sparas
På fältet
Beställ kläder & utrustning i företagets egen "webbshop" (ange antal/storlek & ev. fritext)
Kommer du själv hämta ut kläder eller utrustning från leverantören får du ett meddelande när beställningen är klar att hämta
Dina uttagna produkter visas i din inköpslogg

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB