Enkel dokument-hantering

Fördela dokument till medarbetare, med eller utan krav på signering

Hem > Personal

Dokument

Hantera enkelt alla typer av dokument som företagsinformation, instruktioner från kunder, verksamhetens policydokument med mera. Bifoga filer och skicka till en eller flera mottagare med eller utan krav på digital signering. Doccit påminner och följer upp att dessa dokument blir lästa och signerade inom utsatt tid. Trygga rutiner för både medarbetare och ledning.

På kontoret
Välj ett dokument och ladda upp det med eller utan krav på signering
Skicka dokument till en eller flera mottagare (filtrera enkelt på orter, avdelningar eller titlar)
Doccit påminner sedan varje mottagare tills dokumentet blivit läst och signerat
Väljer du krav på signering anger du ett datum dokumentet ska vara läst & signerat av mottagaren
Se status i realtid på vilka som signerat och när (datum & klockslag)
Alla typer av dokument arkiveras och är sökbara i Doccit
På fältet
Se dina dokument under ditt personalkort i Doccit-appen
Tryggt & säkert då du alltid har tillgång till viktiga dokument & aktuell säkerhetsinformation

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB