Enkel dokument-hantering

Fördela dokument till medarbetare, med eller utan krav på signering

Hem > Personal

Dokument

Hantera enkelt alla typer av dokument som företagsinformation, instruktioner från kunder, verksamhetens policydokument med mera. Bifoga filer och skicka till en eller flera mottagare med eller utan krav på digital signering. Doccit påminner och följer upp att dessa dokument blir lästa och signerade inom utsatt tid. Trygga rutiner för både medarbetare och ledning.

På kontoret
Välj ett dokument och ladda upp det med eller utan krav på signering
Skicka dokument till en eller flera mottagare (filtrera enkelt på orter, avdelningar eller titlar)
Doccit påminner sedan varje mottagare tills dokumentet blivit läst och signerat
Väljer du krav på signering anger du ett datum dokumentet ska vara läst & signerat av mottagaren
Se status i realtid på vilka som signerat och när (datum & klockslag)
Alla typer av dokument arkiveras och är sökbara i Doccit
På fältet
Se dina dokument under ditt personalkort i Doccit-appen
Tryggt & säkert då du alltid har tillgång till viktiga dokument & aktuell säkerhetsinformation

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB