Full koll på verksamhetens alla uppgifter

Stöd med automatiska påminnelser

Hem > Ingår alltid i Doccit

Uppgifter

Tilldela uppgifter till medarbetare, antingen som engångsuppgift i ett ärende (ex.vis att åtgärda något från en avvikelserapport) eller periodiska uppgifter som kontroll av maskiner, utrustning med mera. Följ status i realtid - Doccit påminner till uppgifterna blivit utförda

På kontoret
Skapa uppgifter till medarbetare eller dig själv
Skapa engångsuppgifter eller återkommande uppgifter
Doccit påminner medarbetare när uppgifter förfaller
Som skapare av uppgifter blir du informerad om de förfaller
Bifoga dokument eller bild till uppgiften
Lägg till uppgifter i Årshjulet
På fältet
Se dina tilldelade uppgifter i mobil-appen
Följ snabblänk för att komma in direkt till uppgiften, ex.vis i ett ärende
Få stöd av påminnelser när en uppgift har eller är på väg att förfalla

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB