Full koll på verksamhetens alla uppgifter

Stöd med automatiska påminnelser

Hem > Ingår alltid i Doccit

Uppgifter

Tilldela uppgifter till medarbetare, antingen som engångsuppgift i ett ärende (ex.vis att åtgärda något från en avvikelserapport) eller periodiska uppgifter som kontroll av maskiner, utrustning med mera. Följ status i realtid - Doccit påminner till uppgifterna blivit utförda

På kontoret
Skapa uppgifter till medarbetare eller dig själv
Skapa engångsuppgifter eller återkommande uppgifter
Doccit påminner medarbetare när uppgifter förfaller
Som skapare av uppgifter blir du informerad om de förfaller
Bifoga dokument eller bild till uppgiften
Lägg till uppgifter i Årshjulet
På fältet
Se dina tilldelade uppgifter i mobil-appen
Följ snabblänk för att komma in direkt till uppgiften, ex.vis i ett ärende
Få stöd av påminnelser när en uppgift har eller är på väg att förfalla

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB