Full koll på verksamhetens alla uppgifter

Stöd med automatiska påminnelser

Hem > Ingår alltid i Doccit

Uppgifter

Tilldela uppgifter till medarbetare, antingen som engångsuppgift i ett ärende (ex.vis att åtgärda något från en avvikelserapport) eller periodiska uppgifter som kontroll av maskiner, utrustning med mera. Följ status i realtid - Doccit påminner till uppgifterna blivit utförda

På kontoret
Skapa uppgifter till medarbetare eller dig själv
Skapa engångsuppgifter eller återkommande uppgifter
Doccit påminner medarbetare när uppgifter förfaller
Som skapare av uppgifter blir du informerad om de förfaller
Bifoga dokument eller bild till uppgiften
Lägg till uppgifter i Årshjulet
På fältet
Se dina tilldelade uppgifter i mobil-appen
Följ snabblänk för att komma in direkt till uppgiften, ex.vis i ett ärende
Få stöd av påminnelser när en uppgift har eller är på väg att förfalla

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB