Från arbetsorder till faktura

Fördela arbetsordrar med rätt information

Hem > Projekt

Arbetsorder

Fördela arbetsordrar med rätt information som kunduppgifter, kontaktpersoner, bilder, dokument, arbetsbeskrivning med mera. Med Doccit´s mobila arbetsordrar ser ni till att era uppdrag utförs på bästa sätt och kan minska att onödig tid läggs på grund av bristande information.

All information samlas på ett & samma ställe och ger rätt underlag för fakturering. Alltifrån tidrapportering, artiklar, resor, traktamenten med mera.

På kontoret
Skapa arbetsordrar med automatiska eller affärssystemets AO-nummer
Adresser kopplas till Google-maps för enkel navigeringen
Se rapporterade riskidentifieringar, egenkontroller/rapporter, ronder & avvikelser som skapats på arbetsordern
Hitta rätt arbetsorder via smidiga filtreringsfunktioner
Ladda upp dokument till arbetsordern (ritningar, bilder, avtal m.m)
Skapa fakturaunderlag. Generera PDF med arbetstid, artiklar, resor & traktamente, kundsignatur, dagbok & bilder m.m
På fältet
Se enkelt ordrar & orderinformation du blivit tilldelad
Skapa snabbt en arbetsorder med grundinformation
Tidrapportera mot arbetsordern. Fyll även i artiklar, resor & traktamenten.
Navigera smidigt till arbetsplatsen via Google-maps
Smidig tidsrapportering & registrering av artiklar

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB