Förenkla samman-ställningen av lönerapporter

Bättre överblick & full kontroll på rapporterad tid

Hem > Tidrapport

Lön

Överblicka enkelt medarbetares rapporterade närvaro-, frånvaro- och övertider, OB-tillägg, resor & traktamenten, kvitton & utlägg med mera.

Få varningar vid avvikelser som till exempel frånvaro eller ofullständig rapportering. Överblicka alla medarbetare eller se på individnivå för detaljerad information.

Se även vilka tider som är attesterade och klara. Skapa sedan lönerapport i PDF och hantera i ert löneprogram.

På kontoret

  • Snabb överblick - rapportad tid, avvikelser, frånvaro & attesterad tid
  • Olika färger för frånvaro eller avvikelser
  • Sammanställning med arbetad tid, övertid, traktamente, resor m.m.
  • Enkelt att ändra felrapporterad tid
  • Attestera månad när lönen är gjord
  • Skapa lönerapporter i PDF

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

I Doccit får vi en bra överblick på våra uppdrag och kan enkelt ändra vår planering med kort varsel. Arbetsledarna är alltid uppdaterade och våra medarbetare får rätt information om uppdragen genom appen. Vi gör också riskbedömningar, egenkontroller, hanterar avvikelser, skapar körtillstånd och utför skydds- och avtalsronder smidigt i Doccit. Att kunna följa upp allt detta med statistik är riktigt bra! Doccit påminner när våra utbildningar, intyg och hälsokontroller går ut. Inför uppdrag kan vi snabbt sammanställa samtliga utbildningar och exportera till kunden. Andra smarta funktioner är kläder & utrustning som ger kontroll på våra inköp och kvitteringsfunktionen av exempelvis nycklar.
Läs mer Mikael Westberg

VD
FTX Teknik & Service AB