Förenkla samman-ställningen av lönerapporter

Bättre överblick & full kontroll på rapporterad tid

Hem > Tidrapport

Lön

Överblicka enkelt medarbetares rapporterade närvaro-, frånvaro- och övertider, OB-tillägg, resor & traktamenten, kvitton & utlägg med mera.

Få varningar vid avvikelser som till exempel frånvaro eller ofullständig rapportering. Överblicka alla medarbetare eller se på individnivå för detaljerad information.

Se även vilka tider som är attesterade och klara. Skapa sedan lönerapport i PDF och hantera i ert löneprogram.

På kontoret

  • Snabb överblick - rapportad tid, avvikelser, frånvaro & attesterad tid
  • Olika färger för frånvaro eller avvikelser
  • Sammanställning med arbetad tid, övertid, traktamente, resor m.m.
  • Enkelt att ändra felrapporterad tid
  • Attestera månad när lönen är gjord
  • Skapa lönerapporter i PDF

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

I vår verksamhet ändras planeringen dagligen och ofta tätt inpå jobben. Det jag uppskattar med resursplaneringen är enkelheten. Att få en bra överblick och enkelt kunna ändra uppdragen snabbt var avgörande i valet av ett planeringssystem. Vi använder också funktionerna för personal och arbetsmiljö. Det har underlättat vardagen och gett oss bättre kontroll på uppgifter, information och utbildningar som ska hållas uppdaterade.
Läs mer Mårten Hansson

VD/ägare
MCM Relining AB

Vi fick tips om Doccit av vår ISO-konsult i samband med vårt certifieringsarbete inom ISO. Vi fastnade direkt när vi såg vilket stöd Doccit kunde ge vår verksamhet och hur enkelt det är att använda. Idag hanterar vi stora delar av vårt systematiska arbetsmiljöarbete och vardagens alla uppgifter som berör vår verksamhet och vår personal i systemet. Vi hanterar även projekt, resursplanering, tidrapportering och attesterar löner. Det gör att vi har samlat det mesta i Doccit vilket har underlättat för alla på företaget. Att Doccit har utvecklat färdiga lösningar som inte kräver några konsulttimmar är ett stort plus.
Läs mer Peter Ödman

VD/ägare
ÖPE Isolering AB