Oslagbar planering

Planeringsvy med tydlig överblick över resurser och behov.

Hem > Planering

Resursplanering

Dubbelbokningar, missade bokningar, excel-filer i olika versioner eller planering på papper som försvinner är kända problem.

Med Doccit's drag & drop har det aldrig varit enklare att planera och överblicka pågående arbetsordrar & tillgängliga resurser. Du kan även gruppera resurser efter avdelningar, städer med mera för att få ännu enklare överblick.

All planering visas för medarbetarna i Doccit-appen och kan även publiceras på en eller flera skärmar.

På kontoret
Snabbplanera med drag & drop
Planera både arbetsordrar och frånvaro
Skapa egna grupper & listor i planeringsvyn
Skapa egna färger för arbetsordrar eller arbetsmoment
Skicka push-notiser till medarbetare vid ändringar
Spegla planeringen till TV-skärm
På fältet
Se dina planerade uppdrag snabbt i mobil-appen
Se vilka kollegor som är planerade på samma jobb
Klicka på kartan för att navigera till arbetsplatsen

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB

Nu är jag inte längre beroende av olika system, pärmar och excel-lösningar med utspridd information kring personaladministrationen. Vi hanterar allt i Doccit och har fått bättre kontroll och överblick. En annan fördel är att systemet påminner i god tid innan kompetenser, besiktningar och certifikat förfaller. Vi värdesätter att systemet är logiskt uppbyggt och enkelt att jobba i.
Läs mer Totte Andersson

VD
NHS Industri & Miljöservice AB