Förenkla hantering, attestering & få snabb överblick

Sjukfrånvaro, VAB & ledigheter
Se film om frånvaro & ledighet

Hem > Personal

Frånvaro & ledighet

Förenkla hanteringen & överblicka löpande status på personalens sjukfrånvaro, VAB & ledigheter.

Personalen gör anmälan direkt i Doccit-appen - ansvariga (en eller flera) får SMS eller push-notis med informationen och när personen beräknas vara åter. Ansvariga godkänner eller nekar ledighetsansökningar och medarbetaren får besked.

Varje frånvaro & ledighet sammanställs i ett PDF-dokument och sparas på personalkortet i appen.

Nyhet! Använder ni Doccit's planeringsverktyg visas frånvaro och ledigheter direkt i planeringsvyn för alla som planerar - smidigt!

På kontoret

  • Ansvarig/närmsta chef får SMS eller push-notis med meddelande
  • Överblicka inkommande & attesterad frånvaro och ledighet
  • Frånvaro & ledighet attesteras av ansvarig och personal informeras
  • Ledighetsansökningar kan nekas med eller utan kommentar
  • PDF över ärendet skapas automatiskt

På fältet

  • Enkel, digital frånvaroanmälan & ledighetsansökan i appen
  • Få besked om din anmälan/ansökan godkänns eller nekas
  • Få stöd med påminnelse om läkarintyg fr.o.m dag 8 vid sjukfrånvaro
  • PDF över ärendet skapas automatiskt
  • På personalkortet sammanställs din frånvaro & dina ledighetsansökningar

Se film

Glöm inte att maximera storleken

Boka kostnadsfri demo

Vi visar dig gärna vad Doccit kan göra för ditt företag.

Boka demo

Vad säger våra nöjda kunder

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom områden som ställer höga krav på vår verksamhet. Vi har många medarbetare och är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Det ger oss ett stort antal uppgifter kring personal och verksamheten att hantera och hålla koll på. Med Doccit får vi ett verktyg att utföra många typer av uppgifter och får stöd med påminnelser så inget viktigt faller mellan stolarna. Det sparar tid och ger oss bra kontroll. Vi följer upp vårt arbete med rapporter och statistik för exempelvis avvikelser i verksamheten, riskbedömningar, egenkontroller och skyddsronder. Det ger oss bra underlag vid revisioner och till ledningens genomgång.
Läs mer Peter Andersson

VD/ägare
Ocab i Norrköping AB

Doccit har förenklat vår tidrapportering. Tidigare fick vi lägga mycket tid på att sammanställa tider inför löneutbetalningar - nu får jag en suverän överblick på medarbetarna och inga timmar faller mellan stolarna. Doccit hjälper oss också att hålla koll på våra medarbetares utbildningar, skapa körtillstånd, utföra riskbedömningar och egenkontroller med mera. Vi laddar upp våra besiktningsprotokoll för våra kranbilar, mobilkranar och teleskoplastare och kommer enkelt åt dom. Våra medarbetare tycker mobil-appen är enkel att använda. Stort plus för den snabba supporten om man har frågor.
Läs mer Susanna Gil

Ekonomi- & personalansvarig
Östgöta Mobilkranar AB

Vi är certifierade inom kvalitet, miljö- och arbetsmiljö. Doccit gör att vi kan samla mycket av det arbetet på ett ställe. Vi hanterar exempelvis avvikelser, egenkontroller, skyddsronder och riskbedömningar på ett enklare sätt nu. Vi får även full koll på alla utbildningar, tillstånd, licenser, dokument med mera som vi och vår personal behöver hantera dagligen. Supporten är lyhörda och svarar snabbt om vi har frågor eller kommer med feedback.
Läs mer John Torsell

VD/ägare
Haga Rot AB